Onze diensten

Onze diensten

Houtbewerking

We zijn van mening dat we een verplichting hebben voor onze gemeenschap, dus bieden we milieuvriendelijke oplossingen aan.

Op maat zagen

Op maat zagen

Houten latten en balken kun je in onze zagerij in verschillende zaagsneden op maat en klaar voor transport laten zagen. Ook het frezen van hout/kozijnen is voor ons geen probleem.

Van strijken tot meubels

Van strijken tot meubels

Bouwmaterialen, strijken op maat en eventueel met groef tot meubels. Hele winkelinrichting maken wij van afvalhout. Vraag naar de mogelijkheden.

Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal

De standaard pallets of verpakkingsmateriaal voldoet niet altijd, op maat gemaakte (transport) kisten of pallets zijn dé
perfecte oplossing, wij denken graag met u mee.

Maak een afspraak

Specialist nodig?

Met onze kennis en expertise ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken van jouw waste een bruikbaar en duurzaam product voor jouw bedrijf. Neem via de onderstaande gegevens contact met ons op of vul het contactformulier in.

Noord-Holland, Nederland

Verstuur een aanvraag

Wij gaan aan de slag

Ontvang product

Wil jij op maat gemaakt hout? Neem contact op!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij bij EcoWoodSolutions aanbieden? Neem via de knop hiernaast contact met ons op en wij zullen jou alles uitleggen.

ZAAGSEL

Zaagsel is dé perfecte bodembedekker. Stofvrij en zeer zacht. Het grote voordeel van zaagsel is dat het een stuk minder volumineus is dan bijvoorbeeld stro. De uiteindelijke mesthoop is daardoor een stuk makkelijker te verwerken. Een ander groot voordeel is dat het maximaal stofvrij is. En goed gezeefd. Daardoor is het uitermate zacht voor de luchtwegen van dieren. Op stro kunnen sommige dieren allergisch reageren, maar bij zaagsel is dit uitgesloten. Tot slot is zaagsel een prima bodembedekker.

Immers, omdat het zo lekker zacht is, zullen dieren hun huid en hoeven niet kunnen beschadigen aan de vloer. Door de zachte structuur raken de klauwen en huid van uw dieren niet beschadigd. Zaagsel plakt minder aan de klauwen waardoor deze droger blijven en minder kans geeft op klauwaandoeningen. Ook de uiers van de koeien blijven schoner. Zaagsel wordt hoofdzakelijk toegepast in de melkveehouderij op matten en in diepstrooiselboxen.

Kortom, als u uw staldieren een comfortabel en ontspannen gevoel wilt geven, moet u bij Eco Wood Solutions zijn!